AMBCG je član

Prijem kod ambasadora Srbije u Crnoj Gori Nebojše Rodića

U sklopu priprema za Prvu međunarodnu konferenciju crnogorskih menadžera bezbjednosti koja se, pod pokroviteljstvom Predsjednika Crne Gore, gospodina Jakova Milatovića, održava 20. i 21. aprila u Budvi, Ambasada Srbije organizovala je prijem za čelnike organizatora,  Asocijacije menadžera bezbjednosti Crne Gore.

Sastanku sa ambasadorom, Nebojšom Rodićem prisustvovali su predsjednik AMBCG, Dragan Radulović, izvršni direktor kompanije M:tel, Zoran Milovanović , direktor za tehniku u M:telu i član Upravnog odbora AMBCG, Goran Nastić, menadžer bezbjednosti i žaštite Jugopetrola, Vladimir Kašćelan, rukovodilac upravljanja imovinom i korporativnom bezbjednošću Pošte Crne Gore, Aleksandar Dakić, rukovodilac službe zaštite lica i imovine Regionalnog vodovoda Crne Gore, Goran Đukanović i  izvršni direktor GPS Montenegro i GPS Srbija, Mladen Radinović.

Susret sa ambasadorom Rodićem bio je dragocjen doprinos boljem razumijevanju i jačanju regionalne saradnje.

Podsjećamo, Prva međunarodna konferencija crnogorskih menadžera bezbjednosti koja se održava 20. i 21. aprila u Budvi, okupiće stručnjake i lidere iz oblasti bezbjednosti, što će, vjerujemo, biti nova platforma za razmjenu ideja i iskustava u cilju unapređenja bezbjednosnih praksi.